JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Werkwijze en tarief

Praktijk of online

Ik werk zowel online, als in mijn praktijk in Rotterdam.
Woon je niet in de omgeving van Rotterdam of vind je het gewoon prettiger om vanuit je eigen locatie te werken? Dan is online begeleiding voor jou passend. Uit onderzoek blijkt dat online coaching, counseling en therapie net zo doeltreffend is. De onlinegesprekken verlopen via een video verbinding. Het video gesprek is beveiligd overeenkomstig de VGA eisen.

Intake

Voor een veranderingsproces is het essentieel om samen een goede werkrelatie aan te gaan. Aan het einde van het intakegesprek bespreken we dan ook of die voorwaarden aanwezig zijn. De intake is er op gericht om jouw klacht of probleem helder te krijgen en wordt het doel besproken dat je wilt bereiken.

Duur traject

Het aantal sessies is afhankelijk van de klacht en van wat jij wilt. Over het algemeen kun je uitgaan van een kortdurend traject tussen de 5 en 15 sessies.

Mijn begeleiding wordt op maat aangeboden; passend bij jouw vraag, het doel dat je wilt bereiken, het proces waarin je zit en het tempo waarin het proces verloopt. Door de onderlinge afstemming weet je gedurende het proces steeds waar je aan toe bent en waar je naar toe werkt.

Werktijden en verwijzing

Ik werk op afspraak. Een verwijsbrief van je huisarts is niet nodig. Wel is het goed je huisarts op de hoogte te stellen van je bezoek.
Mijn praktijk is geopend op dinsdag en vrijdag, van 9:00 tot 15:00 uur en op woensdag en donderdag van 9:00 tot 12:00 uur. Afspraken buiten deze aangegeven tijden zijn in overleg mogelijk. Een afspraak kan binnen 2 weken gepland worden.

Tarieven en vergoeding

Een consult duurt 60 min. en is 85 €.
De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Kosten voor een traject zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Informeer bij je belastingadviseur. Vergoeding voor psychologische zorg is vaak mogelijk uit je aanvullende ziektekostenverzekering. Neem vooraf contact op met je zorgverzekeraar om te informeren wat je vergoed krijgt. Geef hierbij aan dat het een Psychosociaal Consult betreft (overige psychosociale therapie, prestatiecode: 24504) bij een door de NFG en RBCZ aangesloten behandelaar. Eventueel kun je de volgende AGB-codes vermelden: AGB Behandelaar: 90113661   AGB Praktijk: 90091013

Betaling

Na afloop van iedere sessie, ontvang je per mail een factuur die je binnen 14 dagen na factuurdatum betaald. Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos per mail worden gewijzigd of geannuleerd. Afspraken die te laat worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Praktijk voor integratieve coaching en counseling

re-make

Re-make is een praktijk voor integratieve coaching en counseling in Rotterdam. Ik ben Anneke A. de Boer, de persoon achter re-make.

Je bent waarschijnlijk aan het zoeken naar een coach en/of therapeut en zoekt fijne, vakkundige begeleiding die bij je past. Bekijk deze website maar eens.

De naam remake is in de filmindustrie een term voor een nieuwe versie van een al eerder gemaakte film. Een naam die past bij mijn achtergrond als maker en werkwijze van nu.
Filmische begrippen, die we allemaal wel herkennen in ons leven als; het bestaan van meerdere perspectieven, de regie nemen, je een nieuwe rol & gedrag eigen maken, het vervullen van verschillende rollen, je 'eigen stem' vinden, zijn basisprincipes in de coaching/ counseling waar ik mee werk.

In mijn praktijk zie ik mensen met velerlei hulpvragen en ontwikkelwensen. Mijn specialisatie is de begeleiding van vraagstukken betreft: identiteit, rollen waarmee we ons identificeren en de idee van zelfbeeld. Gerelateerde thema's als; je uitspreken, 'je eigen stem vinden', je een nieuwe rol eigen maken, lastige gespreksvoering, spanningsklachten en grenzen stellen komen vaak aan de orde.

Ik ben expert op het gebied van op maat gemaakte, kortdurende begeleiding voor volwassenen.

Terug naar re-make Vorige 1 / 1 Volgende Terug naar boven 917 weergaven Delen