JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Werk met mij

Omdat iedereen anders is, wordt mijn begeleiding op maat aangeboden; passend bij jouw vraag, het doel dat je wilt bereiken, het proces waarin je zit en het tempo waarin het proces verloopt.

Verandering

Veranderen betekent: ‘ergens verandering in brengen.’ Ieder mens beschikt over de capaciteiten en hulpbronnen om het eigen zelfhelend en zelfgenezend vermogen in te zetten voor verandering. Het eigen zelfhelend en zelfgenezend vermogen is gericht op het realiseren en onderhouden van een staat van welzijn, waarin het geestelijk, lichamelijk en sociaal goed met je gaat. Het doel van de integratieve benadering is dan ook, om de gezond makende processen in jezelf te mobiliseren, te activeren en te richten. Je gaat de uitdaging aan om jezelf in staat te stellen gebruik te maken van je eigen potentieel om te veranderen. 
Verandering kan bestaan uit anders omgaan met jezelf, het probleem, een situatie, een persoon, het leven, de dood. Verandering kan ook betekenen: bepaalde vaardigheden en capaciteiten vergroten.

Wat is integratieve counseling en coaching?

Bij de integratieve benadering is de basisgedachte, dat gedrag en denken, emoties en lichaam, sociale en spirituele kanten van de mens elkaar beïnvloeden. De begeleiding van verandering, bekijk ik vanuit deze verschillende invalshoeken. Counseling is doeltreffend om je te helpen bij emotionele, psychosociale en psychosomatische problemen. Counseling wordt toegepast wanneer coaching alleen niet voldoende effect heeft, of als je tijdelijk meer psychische begeleiding nodig hebt: je weet wel wat je moet doen, maar toch lukt het niet. Dan er is er een grote kans dat een innerlijke blokkade je belemmert. Bij counseling ligt het accent op het werken aan de binnenwereld, het onderbewuste.

Praktijk voor integratieve coaching en counseling

re-make

Re-make is een praktijk voor integratieve coaching en counseling in Rotterdam. Ik ben Anneke A. de Boer, de persoon achter re-make.

Je bent waarschijnlijk aan het zoeken naar een coach en/of therapeut en zoekt fijne, vakkundige begeleiding die bij je past. Bekijk deze website maar eens.

De naam remake is in de filmindustrie een term voor een nieuwe versie van een al eerder gemaakte film. Een naam die past bij mijn achtergrond als maker en werkwijze van nu.
Filmische begrippen, die we allemaal wel herkennen in ons leven als; het bestaan van meerdere perspectieven, de regie nemen, je een nieuwe rol & gedrag eigen maken, het vervullen van verschillende rollen, je 'eigen stem' vinden, zijn basisprincipes in de coaching/ counseling waar ik mee werk.

In mijn praktijk zie ik mensen met velerlei hulpvragen en ontwikkelwensen. Mijn specialisatie is de begeleiding van vraagstukken betreft: identiteit, rollen waarmee we ons identificeren en de idee van zelfbeeld. Gerelateerde thema's als; je uitspreken, 'je eigen stem vinden', je een nieuwe rol eigen maken, lastige gespreksvoering, spanningsklachten en grenzen stellen komen vaak aan de orde.

Ik ben expert op het gebied van op maat gemaakte, kortdurende begeleiding voor volwassenen.

Terug naar re-make Vorige 1 / 1 Volgende Terug naar boven 865 weergaven Delen