JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Voor wie

Heb je een hulpvraag en/of ontwikkelwens?
Wil je je zelfinzicht vergroten?
Bemerk je een terugkerend patroon wat je belemmert en wilt veranderen?
Worstel je met vraagstukken en/of ervaar je een dilemma?
Of ben je gewoon nieuwsgierig wat integratieve counseling en coaching voor jou kan betekenen?

Waarvoor kan je bij mij terecht?

In mijn praktijk zie ik mensen met velerlei hulpvragen en ontwikkelwensen. Mijn specialisatie is de begeleiding van vraagstukken betreft: identiteit, rollen waarmee we ons identificeren en de idee van zelfbeeld. Gerelateerde thema's als je uitspreken, 'je eigen stem vinden', je een nieuwe rol eigen maken, lastige gespreksvoering, spanningsklachten en grenzen stellen komen vaak aan de orde.

Een verwijzing via de huisarts is niet nodig. Voor lichamelijke klachten is het van belang eerst naar de huisarts te gaan. Maar als de oorzaak op psychosomatisch vlak ligt, is integratieve counseling/ coaching bijzonder doeltreffend aan je klacht te werken.

Praktijk voor integratieve coaching en counseling

re-make

Re-make is een praktijk voor integratieve coaching en counseling in Rotterdam. Ik ben Anneke A. de Boer, de persoon achter re-make.

Je bent waarschijnlijk aan het zoeken naar een coach en/of therapeut en zoekt fijne, vakkundige begeleiding die bij je past. Bekijk deze website maar eens.

De naam remake is in de filmindustrie een term voor een nieuwe versie van een al eerder gemaakte film. Een naam die past bij mijn achtergrond als maker en werkwijze van nu.
Filmische begrippen, die we allemaal wel herkennen in ons leven als; het bestaan van meerdere perspectieven, de regie nemen, je een nieuwe rol & gedrag eigen maken, het vervullen van verschillende rollen, je 'eigen stem' vinden, zijn basisprincipes in de coaching/ counseling waar ik mee werk.

In mijn praktijk zie ik mensen met velerlei hulpvragen en ontwikkelwensen. Mijn specialisatie is de begeleiding van vraagstukken betreft: identiteit, rollen waarmee we ons identificeren en de idee van zelfbeeld. Gerelateerde thema's als; je uitspreken, 'je eigen stem vinden', je een nieuwe rol eigen maken, lastige gespreksvoering, spanningsklachten en grenzen stellen komen vaak aan de orde.

Ik ben expert op het gebied van op maat gemaakte, kortdurende begeleiding voor volwassenen.

Terug naar re-make Vorige 1 / 1 Volgende Terug naar boven 763 weergaven Delen