JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Contact

Aanmelding

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel, of stuur een bericht via whatsapp: 06 245 98 068
of mail naar: info@re-make.nl

Adres praktijk

Ruivenstraat 39
3036 DD Rotterdam

Bereikbaarheid

De praktijk bevindt zich in een voormalig schoolpand in het oude Noorden van Rotterdam. Makkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer en de auto.

Bericht

Velden met een * zijn verplicht.

Praktijk voor integratieve coaching en counseling

re-make

Re-make is een praktijk voor integratieve coaching en counseling in Rotterdam. Ik ben Anneke A. de Boer, de persoon achter re-make.

Je bent waarschijnlijk aan het zoeken naar een coach en/of therapeut en zoekt fijne, vakkundige begeleiding die bij je past. Bekijk deze website maar eens.

De naam remake is in de filmindustrie een term voor een nieuwe versie van een al eerder gemaakte film. Een naam die past bij mijn achtergrond als maker en werkwijze van nu.
Filmische begrippen, die we allemaal wel herkennen in ons leven als; het bestaan van meerdere perspectieven, de regie nemen, je een nieuwe rol & gedrag eigen maken, het vervullen van verschillende rollen, je 'eigen stem' vinden, zijn basisprincipes in de coaching/ counseling waar ik mee werk.

In mijn praktijk zie ik mensen met velerlei hulpvragen en ontwikkelwensen. Mijn specialisatie is de begeleiding van vraagstukken betreft: identiteit, rollen waarmee we ons identificeren en de idee van zelfbeeld. Gerelateerde thema's als; je uitspreken, 'je eigen stem vinden', je een nieuwe rol eigen maken, lastige gespreksvoering, spanningsklachten en grenzen stellen komen vaak aan de orde.

Ik ben expert op het gebied van op maat gemaakte, kortdurende begeleiding voor volwassenen.

Terug naar re-make Vorige 1 / 1 Volgende Terug naar boven 3123 weergaven Delen