JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Programma ken je eigen selfie

Fotografie: Anne Kaere Fotografie. (Foto links: Ylske, rechts: Anneke)

Februari 2022 | Samenwerking ism Ylske Tammel: ontwikkeling nieuw platform EIGENPODIUM en lancering van het eerste programma 'Ken je eigen Selfie'.

EIGENPODIUM is een platform voor persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling, opgezet door Ylske Tammel en Anneke A. de Boer. Beiden zijn gekwalificeerd en geregistreerd integratief counselor.

EIGENPODIUM lanceert op 11 Mei Op Hodenpijl het programma: ‘Ken je eigen Selfie’ Tijdens deze serie van 7 live ontmoetingen, brengen we het beste van onze expertise samen in één onvergetelijk programma, ‘Ken je eigen Selfie’.

Zelfkennis is kracht.

Hoe goed ken jij je Zelf? Welke helpende en belemmerende patronen en overtuigingen heb jij? Gedurende het programma komen individuele vraagstukken en interpersoonlijke ervaringen samen. Je maakt een innerlijke reis gericht op het vergroten van bewustzijn op je Zelf.

Naast kennisoverdracht ligt de nadruk op ervaringsleren. Nieuwe ontmoetingen, ontspannings - en verbeeldingsoefeningen dragen bij aan zelfonderzoek. Je creëert je eigen handvaten om je leven op authentieke wijze richting te geven. Nodig jij je zelf uit op je EIGENPODIUM? Schrijf je dan nu in voor ‘Ken je eigen Selfie’

11 Mei    1. Ik en de ander / De kennismaking
25 Mei    2. Ik en mijn lichaam / Over voelen en ervaren
  8 Juni    3. Ik en mijn kernwaarden / Macht en kracht
22 Juni    4. Ik, mijn lief en leed / Pijn en verlangen
   6 Juli    5. Ik en mijn eigen stem / Spreken en luisteren
 13 Juli    6. Ik en mijn innerlijk-kompas/ Intuitie en patronen
 20 Juli    7. Ik en mijn leven / Zingeving en doel

Wie zijn wij?                                                                                                
Anneke heeft een kunstenaars achtergrond en is geïntrigeerd door de vraag; ‘Wie zijn we en wie spelen we dat we zijn?’ In haar filmwerken verkende ze psychologische begrippen als identiteit en zelfbeeld. Ze vervulde docentschappen aan diverse kunstacademie’s in binnen- en buitenland waar ze lesprogramma’s, masterclasses en workshops ontwikkelde. Re-make is haar praktijk voor integratieve counseling en coaching in Rotterdam.

Ylske Tammel (Rotterdam, 1974)
Ylske is orthopedagoog, kunstzinning dynamisch coach, yin-yoga docent en integratief counselor. In haar praktijk in Rotterdam begeleidt ze met name vrouwen bij verandering en persoonlijke groei. Naast individuele begeleiding verzorgt zij groepssessies voor pedagogisch medewerkers en ouders. Ylske is specialist op het gebied van het ontwikkelen van zelfliefde en relaties.

Praktijk voor integratieve coaching en counseling

Terug naar blog Vorige 1 / 1 Volgende Terug naar boven 107 weergaven Delen